Octavian släpper sitt mixtape ’Endorphins’

Lyssna på projektet

Mindre än ett år efter sitt senaste mixtape SPACEMAN är den hyllade UK-artisten Octavian tillbaka med nya mixtapet Endorphins. Det senaste projektet består av 12 spår med inhopp av Smokepurpp, Sketpa, ASAP Ferg och fler. Han inledde året med att släppa bangern "BET" vilket senare ledde till att Octavian tog bort låten och släppte en remix med gästinhopp av Skepta.

Octavian var tidigare bokad till Daze Days men efter vad som enligt stjärnan var ett problem med vakterna så ställde han in det i sista sekund. I sommar gör han ett nytt försök i Sverige då han är bokad till Way out West i Göteborg.

I samband med släppet av Endorphins släppte han även video till “Feel It,” med Theophilus London. Octavian har tidigare avslöjat att uppväxten inte varit lätt då barndomen var fylld av problematik. Han föddes i Frankrike men flyttade med sin mor till London vid 3-års åldern. Under tonåren var han bråk och stökig vilket ledde till att han blev skickad tillbaka till Frankrike av sin mamma. Något år senare återvände han till London och vid 15-års åldern blev han utslängd för gott.

"I feel like it was fair that she kicked me out, because I was a bad kid"

 

När han senare med stöd från J Rick satsade på musiken slog han igenom med singeln "Party Here" och nu två år senare är han en av UK's hetaste nykomlingar.

Lyssna på Endorphins nedan!