Off-White x Nike Blazer “Spooky Pack” - Så får du tag på dem

Nike x Off-White Blazer Mid "Spooky Pack" släpps den 3 Oktober och vi guidar dig till du hur du får tag på ett par

Uppföljaren av Off-White x Nike ”Spooky Pack” släpps denna vecka. Skorna består av två nya färgställningar av Nike x Off-White Blazer Mid, som var en av de mest populära silhuetterna i det första samarbetet av ”The Ten”.

Den ena skon ”Grim Reaper” kommer i en helsvart överdel  med en vit Swoosh och en ljusblå zip-tie. “All Hallows Eve.” kommer i en off-white överdel med ljusa orange detaljer. Båda skorna har givetvis det som blivit Virgil Ablohs signatur med texten på sidopanelen samt text på skonsnörena som kommer i olika färger.

Off-White™ x Nike Blazer “Spooky Pack” släpps via Nike och utvalda återförsäljare den 3 Oktober. Dopest listar hur du får tag på skorna här i Sverige:

Nike SNEAKRS:

Nike kommer att sälja skorna via sin SNEAKRS app som finns tillgänglig på App Store och Google Play. För att ha en chans att köpa skorna via appen, rekommenderar vi att man laddar ner appen och skapar ett konto på Nike.

Skorna släpps på appen 10:00 den 3 Oktober. Likt tidigare släpp kommer man köra ”raffle” där användare får skriva upp sig och sedan lottas chansen ut till de som får köpa skorna.

Sneakernstuff:
Sneakersnstuff kör likt tidigare en online raffle. Rafflen är endast öppen till 02/10/2018  10:00 CET (svensk tid). Du kan registrera dig nedan

https://www.sneakersnstuff.com/sv/937/sns-raffles

Très Bien:

Tres Bien kommer enbart att erbjuda skorna via en online raffle. För att vara med måste alla deltagare ha en PayPal-verifierad email. Registrera dig via länkarna nedan:

https://tres-bien.com/nike-off-white-the-10-blazer-mid-canvas-total-orange-pale-vanilla

https://tres-bien.com/nike-off-white-the-10-blazer-mid-black-white-cone

 

Övriga återförsäljare i världen:

Slam Jam Socialism

The Webster Browns Fashion (UK Only)

Luisaviaroma

MR PORTER

END.

Launches Livestock

Solebox

Voo Berlin

Soto Antonia

Undefeated

Excelsior Milano

Footpatrol

Holypop Store

Naked

BAIT (In-store)

Xhibition

RSVP Gallery

CONCEPTS

Extra Butter

Haven

BODEGA