Off-White visar upp sina nya logga

Bekräftades i samband med t-shirt släpp

Under Off-Whites Women Spring 2020 "Mentor Shower" show som hölls i Paris så visades en ny Off-White logga upp. Loggan publicerades av Virgil Abloh på hans privata Instagram och ryktena började florera om att det var den nya Off-White loggan. Nu har loggan bekräftats via t-shirts som släppts.

De svarta t-shirtsen har döpts till "NEW LOGO T-SHIRT" finns tillgängliga i Off-Whites butiker och online. Trycket på t-shirten består av ett ansikte i mitten och två händer på sidorna. Ena under ordet "Off" och den andra "White". Den uppdaterade loggan syns på både bak- och framsidan.

Off-White har tidigare haft problem med just varumärkesintrång vilket kan vara anledningen till att man bytt logga. Den nya loggan fick varumärkesskydd den 13 september och på ansökningen står det  “the mark consists of a sinking person’s hands and face below the words ‘Off’ and ‘White,’” and will be used on everything from apparel and headwear to shoes and sleeping masks.”

Off-White™’s “NEW LOGO T-SHIRT” finns att köpa online för både herr och dam, priset ligger på $340 USD som motsvarar 3 345 SEK.