OG Bella är en artist som blandar influenser från genrer, städer och andra artister för att skapa något alldeles eget. Med bakgrund i Göteborg har hon tagit svängar till Malmö för att plugga, innan hon hamnade uppe i Stockholm. I Malmö träffade hon producenten Slackin Beats, som är bakom spakarna på den nya singeln "LÅNGSAMT (buckle up)". En romantisk låt med grundtakt hämtat från Jersey Club. Atmosfäriska synthar, stråkar och skeva pianon möter hårda men avskalade trummor. Med en röd tråd i ett filmiskt och bastungt ljudlandskap framför OG Bella sina toner och rader på ett kaxigt men ändå sårbart vis.
"LÅNGSAMT (buckle up)" börjar initialt på en uppgiven och ängslig plats och ger uttryck för förtvivlan och rädsla. Men för varje beat switch i låten hittas det långsamt och successivt mer vilja för sårbarhet och mer mod för att kasta sig in i något ovetandes om slutresultatet.
Låten är den andra från kommande EP:n "MELLAN TVIVEL & TILLIT" och följer upp tidigare släppte "MOMENTUM" feat. Ayla, som skildrade att nå fram till sina mål med en mer personlig text. Det elektroniskt glitchiga och episka beatet producerades även då av Slackin Beats.

Lyssna på "LÅNGSAMT (buckle up)" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!