Okichi släpper debutsingeln ”Toxic”

Debutsingeln är en del av kommande debutalbumet

Okichi är en 24-årig rappare, låtskrivare och producent som är född och uppvuxen i Jönköping med rötter från Kosovo. Intresset för hiphop började tidigt för honom och han började producera musik på sin skoldator, samt freestyle-dansa tillsammans med sina syskon. Efter flera år som producent satte han sig bakom mikrofonen och började rappa vilket var ett naturligt steg då han alltid varit musikalisk.

Okichi har utvecklat ett sound där han tagit inspiration från stora amerikanska artister som - Aminé, Future, Drake men också från mindre artister som Anfa Rose. Hans texter är en kombination av känslor och konversationer från diverse händelser i hans liv vilket han uttrycker i sina låtar.

Idag släpper Okichi sin debutsingel “Toxic” som han både skrivit och producerat. Singeln kommer dessutom vara en del utav hans debutalbum som kommer senare i höst. Produktionen är dyster med "snapiga" trummor vilket passar perfekt till känslan Okichi vill framföra.

“I Toxic berättar jag om personliga relationer som har lett till att jag idag inte lever en livsstil som jag förväntade mig göra.”

Vi ser framemot att höra mer från Okichi och hans debutalbum senare i höst. Lyssna på Okichi "Toxic" i DOPEST Playlist nedan.