Uppgraderade OMEN 17 är en laptop dedikerad för gaming

Lanseras tillsammans med HyperX Pulsefire Haste 2 Core datormus och HyperX Cloud MIX Buds 2 hörlurar – se pris & specs här

För dig som letar efter en laptop utan att kompensera på prestanden när du ska spela har HP precis lanserat sin senaste version av OMEN 17. Med utgångspunkt i nyheterna som presenterades under CES 2024 förfinar de sin spelportfölj för att möta behoven hos alla spelare, överallt, med både en ny laptop och även tillbehör från HyperX.

OMEN 17

Den nya bärbara speldatorn OMEN 17 är konstruerad för att uppfylla krav från spelare som föredrar större skärmar och har många olika roller – oavsett om det är som innehållsskapare eller till och med student. Nedan hittar du de fem största uppgraderingarna:

  • Display: Stor 17.3-tum skärm upp till QHD med refresh-rate mellan 48-240 Hz VRR, 3 ms responstid med IPS display.
  • AI funktioner: Första OMEN laptopen med dedikerad Copilot knapp. Webbkameran och funktioner som röstförstärkare förbättras med hjälp av AI. HPs exklusiva lösning för Otter.ai finns med AI-generade anteckningar och automatisk transkribering. 2
  • Kylning: OMEN Tempest Cooling med tre ventiler och dubbla 12V fläktar håller komponenter svala och fläktar tysta.
  • Prestanda: Upp till Ryzen™ 9 8945HS NPU och Nvidia GeForce RTX 4070 Laptop GPU.
  • Ljud: Förinställt ljud från HyperX som kan anpassas för spel, musik, film.

HyperX

För att verkligen ge en uppslukande upplevelse behöver vi inte bara en bra bärbar eller stationär dator utan även förstklassig spelutrustning. HyperX senaste tillbehör är utformade för gaming och erbjuder tillförlitlig prestanda och ljud utan distraktioner. Nedan hittar du de viktigaste punkterna för de två nyheterna:

HyperX Pulsefire Haste 2 Core trådlös spelmus

Drivs av ett enda AAA-batteri, väger bara 70 gram och kan spela via en höghastighetsanslutning på 2,4 GHz i upp till upp till 100 timmar eller Bluetooth-läge för ännu längre batteritid. Med en HyperX Custom Core sensor som klarar upp till 12 000 DPI och TTC Gold-brytare med en livslängd på upp till 20 miljoner klick för speltillförlitlighet när du behöver det som mest.

HyperX Cloud MIX Buds 2 in ear-hörlurar

Dessa öronsnäckor är utformade för att förhöja din spel- och ljudupplevelse upplevelse var som helst, när som helst. Dess dongle med ultralåg latens ger en fördröjningsfri anslutning för sömlöst spelande på flera plattformar. Bluetooth 5.3 LE Audio-tekniken ger förbättrad förbättrad ljudkvalitet, längre batteritid och en stabilare trådlös anslutning. Den hybridfunktionen Active Noise Cancelling (ANC) blockerar störningar utifrån så att du kan fokusera på spelet

Pris och tillgänglighet

  • OMEN 17 Gaming Laptop förväntas bli tillgängliga i slutet av maj till ett pris från cirka 11.990kr.
  • HyperX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse kommer lanseras i svart och vitt med förväntad säljstart i slutet av maj till ett ungefärligt pris av 550kr (U.S pris $49.99).
  • HyperX Cloud Mix™ 2 Buds förväntas bli tillgänglig senare i år till ett ungefärligt pris på 1 640kr (U.S pris $149.99).