Smartklockan OnePlus Watch 2 lanseras

Nästa generation av smartwatches lanserades under MWC 2024 i Barcelona – här är allt vi vet om klockans pris, releasedatum & specs

Med sin nya smartwatch OnePlus Watch 2 tar OnePlus fasta på sitt egna ”Never Settle”-mantra genom att integrera toppklassig hårdvara och mjukvara i en enda enhet, designad för att inspirera och stödja användare i att uppnå sina mål. Nedan hittar du några av klockans viktigaste funktioner.

Batteritid

Den innovativa Dual-Engine Architecture drivs av Snapdragon W5 och BES 2700 MCU Efficiency, vilket optimerar användningen med en sömlös övergång mellan chippen. Resultatet är upp till 100 timmars regelbunden användning eller 48 timmars tung användning med 500mAh batteriet. Snabbladdning på 60 minuter med 7.5W VOOC och generöst minne (2GB RAM, 32GB ROM) säkerställer smidig funktion i alla lägen.

Personlig tränings- och hälsocoach

OnePlus Watch 2 erbjuder meningsfulla insikter för hälsa och träning genom avancerad hårdvara och mjukvara. OHealth-appen samlar in och analyserar omfattande hälsoinformation, stöds av Health Connect by Android, och erbjuder över 100 sportlägen för detaljerad träningsspårning. Förbättrad noggrannhet i platsspårning och detaljerad sömnspårning inklusive stressnivåer och hjärtfrekvensvariation sätter OnePlus Watch 2 som en komplett träningspartner.

Wear OS 4

OnePlus Watch 2 integrerar sömlöst de senaste Google-apparna som Maps, Assistant, Wallet och Calendar, med stöd för tredjepartsappar. Wear OS 4 ger nya bekvämlighetsfunktioner som transitvägledning på Google Maps och direkt hantering av boardingkort och biljetter via Google Wallet. Fast Pair möjliggör snabb anslutning till OnePlus-telefoner och andra Android-enheter för en integrerad upplevelse från handleden.

Premium design

Inspiread av OnePlus 12-serien, delar OnePlus Watch 2 dess karakteristiska K-formade design och runda urtavla med kameradekor. Med 2.5D safirglas och chassi av rostfritt stål är klockan reptålig och robust. Certifierad enligt MIL-STD-810H-standard och IP68/5ATM-skydd säkerställer den även prestanda i tuffa miljöer och vattenaktiviteter.

Pris och tillgänglighet

OnePlus Watch 2 kommer att finnas tillgänglig för köp i Europa, Indien och Nordamerika från den 4:e mars via OnePlus.com. Förbeställningar startar den 26:e februari och priset är 3 990 SEK och finns i varianterna Black Steel och Radiant Steel.