Foto: Our Legacy / Emporio Armani via Instagram / Montage

Our Legacy & Emporio Armani teasar collab

Släpper kattig animation

Det svenska modehuset Our Legacy har sedan starten 2005 växt från ett litet projekt till ett världskänt namn inom skandinaviskt mode, utan att någonsin tappa sina självständiga rötter. I Stockholm har de fortfarande en workshop, där nya designer testas och återvunnet material får nytt liv. Det är även därifrån den ikoniska "yin & yang"-loggan kommer ifrån, vars plagg har blivit några av märkets mest populära.

Nu avslöjar det ett unikt samarbete med den italienska veteranen Emporio Armani, som är en del av den större Armani-familjen som har funnits i olika tappningar sedan 1975.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av OUR LEGACY (@ourlegacy)

I en video på sina respektive Instagram-konton har märkena nu presenterat sitt kommande samarbete med en vacker animation. Vi får följa två katter under en kväll i en Tokyo-liknande stad när de går på middagsdate, innan de sätter sig tillsammans för att skapa en gemensam logotyp för Our Legacy Workshop & Emporio Armani skapad av Tobias Centerwall. Animationen är gjord av Gustaf Holltenäs & Minna Floss, med hjälp av Joel Arizona, Fredrik Pettersson & Cajsamy såväl som ett soundtrack av Jon Bergström.

Kollektionen förväntas presenteras inom kort, närmare bestämt den 17:e november vilket är på fredag nästa vecka. Håll utkik på dopest.se för mer info om kollektionen!