• Foto: Stüssy
  • Foto: Stüssy
  • Foto: Stüssy
  • Foto: Stüssy

Our Legacy & Stüssy går tillbaka till Workshopen för en gemensam vårkollektion

Stockholm x Kalifornien möts en tredje gång

Samtidigt som solen skiner passar Our Legacy och Stüssy på att ge oss ett trevligt litet påskägg. På torsdag släpps nämligen den tredje kollektionen i samarbetet mellan stockholmarna och det legendariska skatevarumärket från Kalifornien. 

Precis som senast går kapseln under OL’s WORK SHOP-linje, som ofta känns igen av en Yin-Yang logga. Samarbetet följer upp SS21-kollektionen som på dagen släpptes för nästan exakt ett år sedan. Timingen kunde inte varit bättre. 

Det båda märkena tog på tisdagen till Instagram för att teasa det kommande samarbetet. Det verkar onekligen som att de förbereder ännu en somrig kapselkollektion med tunna kläder i en ljus uppdaterad palett. Vi ser flera bilder tagna från stranden på en matchande grå kostym, en rödrutig skjorta tillsammans med en rosa hoodie och en co-branded vit Stüssy och Our Legacy WORK SHOP-tröja. 

Kollektionen mellan Stüssy & Our Legacy Workshop släpps online borta hos Stüssy och Our Legacy, och i utvalda Stüssy & OL flaggskeppsbutiker den 22 April. 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av OUR LEGACY (@ourlegacy)