• Foto: Street Life Music
  • Foto: Street Life Music

Owen & Dizzy slår sig samman för första gången på ”NAKALA”

Rapparna visar melodisk sida på avslappnad och kaxig singel producerad av Armin Hamidi

Rissne-rapparen Owen hade ett minst sagt produktivt 2022. Debutalbumet "Musik Eller Metall" droppade i tidigt på året tillsammans med en DOPEST-producerad musikvideo till titelspåret såväl som en trailer. Singlarna "Love N Affection" och "DIRTY" med Asme dök även upp under året för att

Nu slår han ihop krafterna med Hästkons egna Dizzy, som startat sitt 2023 med en rasande takt. Singlarna har avlöst varandra i uppladdningen inför ett kommande albumsläpp, där den senaste singeln "KURIRER" även kom med en musikvideo från Framed Music.

På "NAKALA" hör vi de båda rapparna ställa in sina mer melodiska flows för att passa ett stadigt gungande beat signerat Armin Hamidi, som drivs av en svävande harpa. Owen dansar över tonerna med slingor och bakgrundsstämmor som ger en självsäker känsla utan att bli aggressiv, lite likt hur han använder rösten på tidigare hiten "EN GÅNG TILL". Mot Dizzys vers plockas tempot upp något och kicksen blir tätare, ett tempo som påminner om fransk rap och som passar de rytmer han utforskat i de senaste singlarna.

Lyssna på "NAKALA" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!