Foto: @p.1ow via Instagram

P.J gör comeback med ”MALDINI”

Efter en tyst första halva av 2023 är Top Class-rapparen tillbaka igen, släpper en mörkt melodisk festlåt

P.J från Stockholm gjorde sig ett namn på den svenska hiphop-scenen som en del av Dree Lows Top Class Music, ett skivbolag och kollektiv med stora framgångar under det sena 10-talet och framåt. Han gästade Dree på just låten "TOP CLASS", men har även släppt populära solo-singlar som "SALT TILL SOCKER" & "KUSH".

2023 har dock varit ett tyst år från rapparen, som inte släppt någonting sedan collaben "SNAKES" med Ice Csay och Speedy i början av september 2022. Nu är han dock tillbaka och det är med en låt döpt efter en AC Milan-legend och en av världens främsta försvarsspelare någonsin "MALDINI".

Om det är hint till att han ska stå lika stabilt som den italienska fotbollsspelaren framöver är svårt att sia om, men det är tecken på att den unge artisten är back on track efter en tids frånvaro. Med en catchig refräng och vågigt beat fångar han många av de vibes som fick honom att sticka ut när han debuterade för närmare fyra år sedan. Han leker med melodierna och lägger även en interpolation av Akon & Eminems gamla klassiker "Smack That".

"Så stora kurvor man kan se från hennes shadow
Ser hennes blickar när jag tänder min gelato"

Lyssna på "MALDINI" och mer ny musik i DOPEST Playlist!