PABI testar ett poppigare sound på singeln ”Du & Jag”

”Denna låt skiljer sig lite från mina tidigare släppta låtar”

PABI fortsätter att leverera i sitt hantverk och visa varför lyssnare graviterar mot hans musik. Nu PABI tillbaka med ny musik, denna gång med en pop-vibe till soundet. Vi har blivit lovade flera släpp sedan "BANGAH" släpptes och nu är han åter igen tillbaka med nya melodiska singeln ”Du & Jag”.

”Folk har scoutat, draftat, testat på och försäsongen har äntligen nått sitt slut. Det dags att signa, cuffing season är här”- säger PABI

PABI’s intagande röst flyter över ett beat skapat av Lukas Nathansson som är både en vän och producent. PABI berättar om singeln:

”Denna låt skiljer sig lite från mina tidigare släppta låtar då den lutar mer åt det poppiga. Men det är inte främmande för mig då två av mina tidigare singlar Aldrig och nån som dig också har inslag av pop och det lite mer glada upptempo soundet” 

Lyssna på nya låten "Du & Jag" i DOPEST Playlist nedan.