Palace 2024 drop 2 – allt som släpps i veckan

Palace-året drog igång under januaris sista vecka – nu fortsätter släppen med nya jackor, tröjor , foppatofflor m.m

Efter att ha avslöjat hela vårkollektionen 2024 (med en Supreme-diss inbakat) och gjort ett första släpp kommer nu Palace andra drop för året.

Detta urval inleds med den efterlängtade P-Tec Fleece Jackan, som kommer i en rosa pixlad färg med ett par matchande byxor. Jackor överlag har stort fokus överlag med ytterligare två versioner av P-Tec Fleece i svart och ljusblå, samt den klassiska D-Quilt Bomberjackan som släpps i röd, svart och mörkgrön. När det kommer till tröjor har vi flera mer simpla designs att välja mellan, bland annat randiga rugbytröjor, sportiga crewnecks och enkla t-shirtar tillsammans med en rad varianter av kepsar och stickade mössor.

Palace och Crocs är sedan tidigare bekanta bekanta samarbetspartners och har tidigare släppt Clogs tillsammans. Nu är duon tillbaka med svarta och vita Classic Clogs prydda med tonade Palace-märkta ”jibbitz”, de små accessoarerna man sätter på sina tofflor, i Sverige oftast kallade ”foppatofflor”.

Dropet sker som vanligt på fredag klockan 17.00, den 9:e februari. Släppet sker online via Palace hemsida, där du även kan se fler plagg i detalj. Du hittar även några av plaggen i galleriet ovan.