Se Palace x Bromptons nya cykelkollektion

Inför veckans release tar sig Palace ut i offroad-spåren med tillbehör & kläder – då kan du köpa kollektionen från Sverige

Palace sommarsäsong 2024 har fått en spännande start med det senaste samarbetet med Brompton, ett etablerat märke för kompakta cyklar. Partnerskapet introducerar en elegant cykel i färgerna ”Glowstick Yellow” och ”Disco Silver”, som förkroppsligar Bromptons signaturdesignspråk med en typisk Palace-twist.

Cykeln har en unik blekt finish tillsammans med Palace-loggan på sadeln och ramen. Dessutom finns en avtagbar bakre påse som är praktisk för att bära med sig saker i på cykelresan. Varje cykel levereras med en personlig laseretsad registreringsskylt.

Releasen innehåller såklart även en del kläder, inklusive en Laser Shell Jacket och Shorts prydda med reflekterande Palace-loggor, Rib Knits, en rad hoodies och såklart även t-shirts. Inför maratonsäsongen introducerar Palace även sitt nya ”Run It”-set med en väst och joggers med justerbara ankelknäppningar.

Kollektionen sys ihop med några sportiga toppar, baserade på flaggor från Argentina, Brasilien och Colombia samt kepsar med det engelska Union Jack-märket.

Hela utbudet kommer att släppas både i butik och online på fredagen den 10:e maj klockan 12.00 svensk tid på Palace officiella webbutik.