Palace släpper lookbook för sin sommarkollektion 2024

Två olika racingjackor, en uppsjö av hoodies & unika skjortor frontar sommarens kampanj – se alla plagg & releasetider här

Palace Skateboards är tillbaka med sin lookbook för sommaren 2024, efter en uppmärksammad collab med Evisu tidigare under april. Modellerna Charlie Birch och Heitor Da Silva har fångats genom fotografen Dominic Marleys lins och visar upp märkets senaste erbjudanden, som innehåller plagg för alla väder.

Huvudplagget är en racingjacka med lappar står det stolt ”Palasonic” över hela ryggen. Jackans paras med ett annat racinginspirerat plagg i klarröd färg en upphöjd ”Palace”-logotyp.

Tekniska material som PERTEX och GORE-TEX dyker även upp i ett gäng regnjackor med dragkedja. För att hålla värmen finns även en rad mellanlager i sortimentet, inklusive hoodies med dragkedja, quarter-zips och jeansjackor. För de som föredrar en mer clean look finns även ett gäng skjortor. Från minimalistiska spetsblommor i rent vitt till djärva, blommiga grafiska tryck.

Sommar 2024-kollektionen kommer att finnas tillgänglig både i butik och online den 3:e maj klockan 12.00 svensk tid på Palace officiella webbutik.