Se Palace lookbook inför Summer 2021 - avslöjar collab med Crocs

Inkluderar en hyllning till Queen's "Bohemian Rhapsody"

Skatemärket Palace har precis rundat av sina Spring 2021-släpp, men det betyder inte att det inte är fler drop på väg. När vi närmar oss varmare årstider gör de sig redo för sommaren. Nu visar Palace nämligen upp sin lookbook för Summer 2021.

Varumärkets senaste lookbook är plåtad av fotografen Frank Lebon och som modeller syns de bekanta ansiktena Kylie Wilson, Lucien Clark och Charlie Birch.

Sommarens line-up består av bland annat av en T-shirt med grafiskt tryck som hyllar gruppen Queen’s hitlåt ”Bohemian Rhapsody”. Vi ser även en design från Ben Sansbury som tagit fram två skålande skeletthänder vilka återfinns på hoodies, T-shirts och shorts. En kawaii, rosa figur samt texten ”Kiss Me” pryder en rosa tröja inspirerad av japansk estetik. En hyllning till 90-talet och tatueringskulturen syns bland annat på en fotbollströja – och för tankarna till märken som Ed Hardy. Dessutom syns tracksuits och workwear-inspirerade plagg.

Det mest utstickande för sommaren 2021 är Palace samarbete med Crocs. Vi nämnde skorna som en trolig trend i sommar i DOPEST PICKS. Nu gör Palace en tolkning på deras klassiska modell Classic Clog. ”Designed for your comfort and embellished for your enjoyment” säger de om samarbetet.

Kollektionen kommer släppas under veckoliga drop på Palace hemsida.