Palace & UGG släpper vintriga slippers & vantar

Efter virala blixt-bootsen kommer varm kollektion fullproppad med patches, så får du tag på dem innan julhandeln

Tidigare under året släppte Palace & UGG en uppmärksammad tolkning av de ikoniska vinterkängorna, varav designen med blåa blixtar över hela silhuetten blev en extra stor snackis. Det har snart gått ett år sedan den förra vinterkollektionen avslöjades och nu är det dags igen, denna gång med en sko som är lite mer inomhusanpassad.

Det är nämligen den låga Tasman tofflan som fått en riktigt Palace-behandling, med några av skatemärkets tidigare använda illustrationer påsydda som patches på den mjuka tofflan. Emblemen återfinns i Palaces tidigare drops från denna säsongen, inklusive bebis-djävular, psykedeliska soluppgångar och bombhållande ankor.

Fälgarna har tvåfärgade broderier som döljer UGG:s karakteristiska ludna insida som ligger ovanpå tonade yttersulor. De går att köpa i två färger: Grön och den typiska UGG-bruna. Tofflorna matchas även med tumvantar och en vit fårskinnsmatta som är formad efter Palaces ”P”-initial.

Kollektionen släpps nu på fredag den 1:e december kl. 13.00 via Palace hemsida, priser är inte bekräftade ännu. Tillsammans med fotona du ser i galleriet ovan har Palace även skapat en julig videokampanj, spana in den nedan!