Palace x adidas Skateboarding går samman för skatesko med Lucas Puig

New phone who dis?

Igår avslöjade skatemärket Palace ett kommande samarbete med adidas Skateboarding via ett filmklipp på Instagram. Varumärkena har haft ett långvarigt samarbete och den här gången vänder de sig till ingen mindre än Lucas Puig. Puig är en fransk skatare som blev en del av Palace team redan 2017. Det är inte första gången som han jobbar med adidas, men nu går de ihop för en helt ny skatesko.

I den något komiska videon, som delades via Palace Instagram, syns Puig ha ett telefonsamtal med en talande apa. Apan tycks vara chef på ett företag för på hens bord ligger tre par sneakers. Skorna är från det kommande Palace x adidas Skateboarding x Lucas Puig samarbetet. Lucas Puig själv syns använda skon som telefon, i äkta "New phone who dis"-anda. Mot slutet av videon ser vi även en tydligare bild av skorna som tycks komma i tre färgställningar - blå, rosa och vit.

Skorna väntas släppas den 22 maj 2020, då det är det datum som syns i slutet av videon. Håll utkik på hemsidan efter ytterligare information kring Palace x adidas Skateboarding x Lucas Puig.

https://www.instagram.com/p/CASw41Tl0D4/

https://www.instagram.com/p/CATFASDg5g5/