Haninge-baserade bandet Panetoz har gjort en stark återkomst efter sin medverkan i årets upplaga av Melodifestivalen med publikfavoriten "On My Way", som tog gruppen hela vägen till final. Den har tagit lyssnarna med storm och visat på gruppens förmåga att skapa fängslande melodier och refränger som fastnar i huvudet, något som togs till sin spets med deras klassiker "Dansa Pausa" som efter sin release under 2012 blivit en av Sveriges mest uppskattade festlåtar.

Med en unik fusion av afrobeat, pop och dansmusik har Panetoz skapat sin egen signaturstil som gjort dem till ett av Sveriges mest unika grupper. Pa Modou Badjie, Nebeyu Baheru, Johan Hirvi, Njol Ismail Badjie och Daniel Nzinga har sedan officiella debutsingeln "Mama Africa" 2009 gjort sig kända för sina festliga produktioner, vilket återkommer på nya singeln "Kaboom".

”Den här låten är en feststartare, därför döptes den till Kaboom. En riktigt banger för både hemma festen, klubben eller festivalen. Det ska bara smälla i högtalarna", säger Panetoz om låten.

Det här är deras första singel utöver "On My Way" sedan de tog en längre paus efter 2019. Nu är det tillbaka med samma energi som alltid, lagom till sommarens fester.

Lyssna på "Kaboom" på Spotify nedan!