PARTYNEXTDOOR släpper första singeln från nytt album

"R e s e n t m e n t" är årets andra släpp men den första albumsingeln sedan 2020, avslöjades av Drake på turné

Producenten, låtskrivaren och sångaren PARTYNEXTDOOR har varit en av de mest inflytelserika artisterna inom modern RnB tillsammans med Toronto-kollegorna Drake & The Weeknd. Sedan självbetitlade debuten 2013 har han varit en del av den förstnämndes OVO, vilket enligt vissa har stagnerat hans utveckling men som å andra sidan lett till en karriär full av framgångsrika släpp.

Senaste albumet PARTYMOBILE släpptes 2020, tillsammans med samlings-EP:n PARTYPACK som tog några av hans Soundcloud-hits till streamingtjänster för första gången. Nu börjar uppladdningen inför hans efterlängtade PARTYNEXTDOOR4 som följer upp del 3 från 2016 och det med singeln ”R e s e n t m e n t”.

Den egenproducerade låten bjuder på den svävande atmosfär alla som följt Party genom åren vet att han gör som allra bäst. Med långsamma, vibrerande synthar, avskalad produktion och inslag av klassiska pianon skapas den perfekta banan för hans röst att glida längs med. När texten om en förhållande som är på väg att spricka kompletteras med stämmorna i refrängen är Party som allra bäst, något vi hoppas han kan förmedla även på kommande PND4.

”Respect’s what I need, but don’t get
All that I do is resent you now
Respect ain’t so hard to get
But you don’t even attempt to figure yourself out
When in doubt, you run”

Lyssna på ”R e s e n t m e n t” på Spotify!