NBL Sound

Pato Pooh & NBL avslutar året med ”På väg”

Lyssna på Pato Pooh’s senaste singel här.

En av årets hetaste kollektiv NERUBEL Sound med Pato Pooh, Pablo Paz, Lamix och nykomlingen Showit avslutar året med singeln "På väg". Låten som är producerad av Pablo Paz handlar om precis som titeln avslöjar att NBL har mer att ge och är på väg mot toppen. Debuten från Showit är stark och i hennes råa verser hör vi att NBL definitivt har ett framtidslöfte där.

I ett meddelande säger Pato Pooh att han gång på gång valt att han inte gett upp för att han vetat att han var menat för något större. Nästa år firar han tio år som artist och insåg i år att han var mer än enbart artist. Läs hela meddelandet nedan och lyssna på låten, 2018 kommer bli ett mycket spännande år för NBLSound!

"På vägen har man haft mer downs än ups men jag har ändå aldrig ens vart nära på att gett upp. Jag bär på en viss känsla som sedan barn har övertalat mig att jag är menad till något större. Kan ej förklara men den känslan har inte tillåtit mig ge upp. Det kanske inte var de jag trodde att de skulle bli, men något var det. Det är typ en röst som säger till mig fortsätt, Början på din dröm är nära. Nästa år firar jag tio år som artist och sjukt nog så hittade jag min sanna calling i år. Jag var aldrig bara en artist. Jag gjorde mycket mer än så. Jag såg de som en plåga då. Jag ser det som en gåva nu. Jag har nya drömmar. Sjukt.. Har egentligen alltid vetat det men aldrig riktigt lyssnat. Med de sagt så tänker jag ändå släppa musik."