Pharrell & adidas Originals släpper FW18 SolarHu kollektion

“Empower” & “Inspire”

Pharrell & adidas har tidigare släppt två SOLARHU kollektioner, den senaste som inspirerades av flaggorna från länder i Östafrika. Nu fortsätter man samarbetet med en ny kollektion för Fall/Winter 2018, den senaste kollektionen är även den inspirerad av Östafrika.

Kollektionen består b.la. av fyra nya färgställningar av den populära Hu NMD-modellen. Skorna kommer i färgerna "Power Blue", "Clear Blue" samt en svart och vit färgställning. Skorna har förutom texten “Empower” och “Inspire” på kinesiska även detaljer som är inspirerade av Östafrikansk vävning. En detalj som blir tydlig i klädkollektionen med tydliga mönster och färger, samt grafiska tryck som är en referens till nummerlappen som bärs av långdistanslöpare. Även klädkollektionen innehåller plagg med fraserna “Empower” och “Inspire”, som är ett tema för kollektionen, att förändra liv genom sport.

adidas x Pharrell SolarHu kollektionen kommer att finnas tillgänglig via utvalda återförsäljare och adidas webbshop den 10 November. Spana in hela kollektionen ovan och håll utkik efter senaste nytt på Dopest.se och vår Instagram!