Playboi Carti hintar ny musik

Album eller singel?

När Playboi Carti skulle släppa albumet Whole Lotta Red fick fansen vänta otroligt länge från den första hinten om att skivan var på väg – till det faktiska releasedatumet. Nu verkar rapparen ha kokat ihop något nytt. Det ryktas att han kan ha ny musik på väg, efter att han delat ett datum i caption på sitt senaste Instagram-inlägg.

Under gårdagen la Carti upp en slide med åtta bilder. Vi såg honom bland annat iklädd mask och Rick Owens. I caption skrev han ”NARCISSIST 09/13/21”. Nu frågar sig så väl fans som andra artister, om det rör sig om en singel, album eller något helt annat. Bland annat har Jaden Smith kommenterat: ”Big brother is this an album ?” 

Efter publiceringen av hans senaste inlägg, har Carti dessutom rensat sin Instagram. Det får många att tro att något stort är på gång. Men med tanke på hur lång väntan var på rapparens Whole Lotta Red, känns det lite väl optimistiskt att tro att vi skulle få ännu ett album redan den 13 september … Eller vad tror ni?

Om NARCISSIT är ett album adderas det till listan av projekt som hiphopfansen ännu väntar på som Kanye Wets’s DONDA, Travis Scott’s Utopia, Drake’s Certified Lover Boy och Kendrick Lamar’s Oklama. Vad NARCISSIT faktiskt ÄR, kan bara tiden utvisa.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av @playboicarti