Polestar och Cake teamar upp för en version av Makkan

Kommer i färgen ’Sky Blue’

Idag släpps det nya samarbetet mellan de svenska elektriska företagen Polestar och Cake. Tillsammans släpper de nu modifierade Makkan släpps i färgen ’Sky Blue’ – inspirerad av den elektriska conceptbilen Polestar 6, som visades upp i våras. Förutom den skräddarsydda färgen kommer Makka Polestar-edition utrustad med en slimmad strålkastare och dämpare från det exklusiva fjädringsföretaget Öhlins. Den nya utgåvan har också en avtagbar bakre hållare som underlättar för transport av och som kan anpassas för att bära lådor, ställ, passagerarsäten och mer. Allt för att göra det elektriska pendlingsfordonet ännu mer flexibelt.

Den första upplagan av CAKE Makka Polestar edition lanserades 2021 och samtliga exemplar sålde slut direkt. Då lanserades den i Polestars färg ’Snow’ och tillförde en distinkt Polestar-touch och en rad definierande designelement till den elektriska mopeden.

CAKE Makka Polestar edition har en toppfart på 45 km/h och två körlägen för utökad räckvidd eller balanserad prestanda. Elmopeden säljs och levereras av CAKE men versionen Polestar edition är exklusivt tillgänglig på utvalda Polestar-marknader via Polestar Additionals webbshop och kommer kosta 53 000 kronor.