För att fira årsdagen för Ralph Laurens första snowboardkollektion från 1993 – som var starten för den nu ikoniska Snow Beach trycket – lanserar nu Polo Ralph Lauren en limited edition Polo Snow Beach kollektion.

Den limiterade kollektionen som släpps i två omgångar, innehåller identiska plagg från den första kollektionen samt helt nya, omarbetade plagg. Första släppet den 25 januari är en färgkapsel och det andra släppet den 1 februari går helt i svartvit. Kollektionen innehåller allt från ytterplagg, sweaters och kepsar.

Originalkollektionen var inspirerad av den energi och attityd från snowboardkulturen tidigt 90-tal, och definierades av en eklektisk mix av oväntade färgkombinationer och tekniska plagg. Snow Beach starka färger och grafiska prints introducerade en helt ny värld till Polo Ralph Lauren. Den omarbetade kollektionen är en hyllning till originalet, samtidigt som den engagerade nutidens snowboardåkare på ett modernt sätt.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig på Ralph Lauren’s hemsida och utvalda återförsäljare. Spana in kollektionen ovan!