Pop Smoke’s team bekräftar nya skivans releasedatum

Då släpps det andra postumalbumet

New York-rapparen Pop Smoke's tragiska bortgång 2020 öppnade mångas ögon till hans unika flow och drill-inspirerade sound. Postumalbumet Shoot For The Stars Aim For The Moon, samt dess deluxeversion, förstärkte fans musikaliska syn på artisten, med dess mångsidiga stilar. Sedan dess har vi endast fått två singlar i "AP", från filmen Boogie där Smoke själv spelar en av huvudrollerna, samt "Lane Switcha" från Fast & Furious 9.

Det var hittills oklart hur pass mycket material som faktist fanns kvar från den bortgångne artisten, men skivbolagschefen samt nära vännen Steven Victor menar på att vi inte bör vara oroade. Efter några månaders hintande bekräftar nu Victor Victor Worldwide på Instagram att nästa postumalbum är på väg, och släpps den 16e juli 2021.

Hur pass mycket som skivbolaget faktist har kvar från den talangfulla rapparen är ännu oklart, men med SFTSAFTM bakom sig vet vi nu att de med hjälp av Pop Smoke's bangers definitivt har förmågan att skapa ett genomtänkt album från samlingen. Victor's nära relation med artisten har dessutom lett till en extrem noggrannhet när det kommer till diskografin. Gästerna är ännu inte bekräftade, men en stjärnspäckad lineup kan vi man nog förvänta sig.

Ta en titt på trailern ovan!

Följ Dopest för mer info om kommande släpp inom mode- och musik världen.