• Foto: EA
  • Skins till vapen. Foto: EA

Post Malone lanserar spelläge i Apex Legends

Artisten teamar upp med EA för exklusivt content

Apex Legends är ett free-to-play battle royale-spel i samma anda som Fortnite, som finns tillgängligt på såväl konsol som PC. Igår startade det största partnerskapet i FPS-spelet Apex Legends historia, då superstjärnan Post Malone har slagit ihop sig med spelet för att släppa lös ett helt nytt spelläge och andra godsaker, vilket presenteras med en motiverande introduktionsfilm med Posty själv.

"Jag är här för att tacka er, allihop. Utan er hade jag inte varit här idag för jag dör, mycket", säger Posty i introt och menar på spelets community.

Först och främst introduceras ett helt nytt spelläge: "Three Strikes". I spelläget har du och din trupp tre chanser, eller tre liv, var att förbruka för att försöka att bli den sista kvarvarande spelaren truppen. Spelare kan slås ut, men inte dödas om inte hela truppen utplånas. Förlorar du en strike återvänder du tillbaka till mapen fullt utrustad med det du hade innan. Förlorar du alla tre strikes däremot är du ute och måste förlita dig på dina lagkamrater.

Det är inte bara gameplay som Post Malone tar med sig nyheter för, då den nya Skin-nivån "Iconic" debuterar med skins & bundles inspirerade av Post Malone för Octane, Wraith, Horizon och Lifeline. De som låser upp 20 stickers med temat får även tre legendariska stickers för att förstärka både healing och shields. Om du ansluter ditt EA-konto till ditt Twitch-konto kan du även få exklusiva bonusar av att kolla vissa streams, du kan läsa mer om det här.

Apex Legends x Post Malone kickade igång igår och pågår i två veckor fram tills den 21:e november.