Här tatuerar Post Malone in en penis på Steve-Os ansikte

Artisten fick äran att göra den gränslösa Jackass-stjärnans första ansiktstatuering någonsin – se bilder & video här

Som en av frontfigurerna i MTV-klassikern Jackass blev Steve-O en kultkaraktär under 00-talet för sina vårdslösa stunts. Genom åren har han bland annat lagt sig i en säng med brinnande raketbränsle, hoppat från hustak och varit mänskligt hajbete, men under sina äldre dagar har han dragit ner något på nivån.

Han är dock inte helt fri från sin galenskap, då han nu blivit viral för ett intressant permanent beslut. Han har nämligen tatuerat in en penis i ansiktet, med ingen mindre än världsstjärnan Post Malone som sin tatuerare. De är vänner sedan en längre tid tillbaka och har faktiskt tatuerat varandra tidigare, men detta är (tro det eller ej) Steves första ansiktstatuering någonsin.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av TMZ (@tmz_tv)

I videos och bilder från händelsen, som ägde rum på festivalen Bonaroo, syns Malone tatuera in en penis ovanför Steves högra ögonbryn. Två droppar har även lagts till höger om ögat som en extra detalj. Steve hade tidigare berättat om sina tatueringsplaner i en intervju med Page Six, men det var då oklart hur seriös han faktiskt var.

Foto: TMZ