PUMA & Helly Hansen går ihop för ett samarbete

FROM THE SEA TO THE STREET - Puma och Helly Hansen går ihop för en 90-talsinspirerad kollektion

PUMA och norska Helly Hansen går ihop för ett 90-talsinspirerade samarbetet som kombinerar PUMAs rika arv inom sport kombinerat med de tekniska kunskaperna och utomhusexpertisen från Helly Hansen.

Varumärket grundades för över 140 år sedan i Norge med ett fokus på vattentäta kläder för sjömän och är idag ledande inom segling och skidkläder, men även premium workwear. Helly Hansen satte genom djärva mönster och tekniska ytterplagg sin prägel på 90-talets hiphopkultur och streetwear. PUMA x Helly Hansen är inspirerad av just den vibranta 90-tals eran. Något som i kollektionen kompletteras med nya multifunktionella detaljer av modern tids utomhusaktiviteter.

Puma x Helly Hansen kollektionen består av skor och kläder. Skorna Nitefox Kick, Trailfox MTS och LQD Cell Omega kompletteras med mysiga vändbara jackor med heltäckande grafik eller loggor på baksidan. Västar, hoodies med kängurufickor, byxor med värmande fleece och t-shirts stylas med fiskehattar och oversizeade magväskor. Plaggen har funktionella och vattenavstötande material för att skydda mot vind och fukt.

PUMA x Helly Hansen släpps den 26e September på PUMA.com, i PUMA-butiker, HELLYHANSEN.com, i HELLY HANSEN-butiker samt hos utvalda återförsäljare.