PUMA & Neymar Jr. tolkar fotbollsskon PUMA KING Premium

Made for the king

Nyligen stod det klart att den brasilianska fotbollsspelaren Neymar Jr, som spelar i den franska klubben Paris Saint-Germain, signats till PUMA efter ett långvarigt samarbete med Nike. Nu släpper han sin första kollektion med PUMA som inkluderar kläder samt en personlig tolkning av fotbollsskon PUMA KING.

Den ikoniska fotbollsskon PUMA KING Platinum kommer i svart och vitt, med NJR-loggan som slagits samman med PUMAs klassiska Formstrip som löper längs med sidan. Skorna kommer med den senaste rörelseteknologin, anpassad för planen.

Överdelen är tillverkad i extremt mjukt premium K-läder samt en 3D ’touch’-textur för ultimat kontroll. Den smala siluetten kommer med en stickad tunga samt en mycket lätt ’RAPIDSPRINT’-yttersula som gör skon till den snabbaste och lättaste versionen av PUMA KING någonsin.

Den tillhörande klädkollektionen inkluderar en Neymar Jr. 2.0 logo tee, Neymar Jr. track jacket samt Neymar Jr. 2.0 track pants – allt i vuxenstorlekar. Bland juniorplaggen syns en Neymar Jr. 2.0 logo tee, Neymar Jr. 2.0 hoodie samt Neymar Jr. track 2.0 pant.

Kollektionen Neymar Jr. PUMA finns att köpa via PUMA.com samt hos utvalda återförsäljare.