Skepta x PUMA visar upp kollektionen "Skope Forever"

Efter bytet från Nike under 2022 får vi nu äntligen UK-rapparens första kollektion med kläder, accessoarer & en helt ny sneaker

Den legendariska UK-rapparen Skepta och hans unika stil möter PUMA och deras rika arv av sportkläder för att skapa en allra första collab-kollektion, som inkluderar kläder såväl som en ny sneaker.

Sedan Skepta blev ambassadör för PUMA under 2022 (efter en längre tid hos Nike) har fansen väntat på hans första kollektion i samarbete med märket. Nu släpps äntligen kollektionen ”Skope Forever”, som är utformad med Skeptas signaturestetik inspirerad av streetwear & sportstilen i London.

Skepta förenar tradition med innovation och dyker djupt ner i PUMAs arkiv och tillför sitt unika perspektiv till ett komplett sortiment av kläder, accessoarer och den nya skosilhuetten PUMA Skope Forever. Här fångas en färgpalett som accentueras av silver, vilket återspeglar PUMA:s historia.

PUMA Skope Forever är en helt ny skomodell som blandar inspiration från tidigt 2000-tal med modern design. Med en robust sula, mesh-underlägg och flytande opaliserande paneler, debuterar den i en iriserande färg som påminner om en CD-skiva, med silveraccenter och ett speciellt PUMA x Skepta-märke på tungan. De kommer dock även i en mer diskret svart version.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Big Smoke (@skepta)

PUMA x Skepta Track Jacket och ett par tillhörande Track Pants är designade som en uniform för Skepta och erbjuder ett koordinerat set inspirerat av PUMA:s ikoniska T7 tracksuit. En teknisk väst har skräddarsydda dolda fickor och den matchande ryggsäcken har en ”black on black”-design med gott om förvaring. Tillbehörssortimentet avrundas med handskar och en mössa.

Den första PUMA x Skepta-kollektionen är startskottet för ett långsiktigt partnerskap och finns tillgänglig från och med den 18:e majPUMAs hemsida (där du kan signa upp redan nu), i PUMAs flaggskeppsbutiker samt hos utvalda återförsäljare, med priser som kommer att röra sig från cirka 700kr till 2350kr.