Raf Simons presenterar ‘Raf Simons Redux’ - återupptar 100 ikoniska plagg från varumärkets arkiv 

Se alla bilder från kollektionen Raf Simons Redux - ‘A nostalgia for the unknown’

Sedan sin debut 1995 har den belgiska designern Raf Simons haft en enorm påverkan på modeindustrin. Hans konstnärliga skicklighet har kommit att uppmärksammas världen över, och han kom snabbt att bli stor inom modeindustrin. Simons har genom sina designs inte bara varit normbrytande, utan har också lyckats lyfta fram en helt ny, spännande och mycket unik sida av menswear-världen. Idag är Raf Simons en av de mest uppmärksammade modedesigners i världen och hans plagg, som ofta säljer slut snabbt, har kommit att bli symboliska samlingsobjekt. Nyligen dök läckta bilder på kollektionen upp. Du kan se alla plagg ovanför. 

Tidigare denna månad presenterade den belgiska designern Raf Simons Redux – en kollektion bestående av runt 100 plagg återupptagna från Raf Simons arkiv, det för att fira att varumärket varit aktivt i 25 år. Syftet tycks vara att ta tillbaka konsumenterna till varumärkets historia för att ge den nya generationens konsumenter möjligheten att få återuppleva klassiska arkiv-plagg, som om det vore för första gången. Raf Simons team beskriver Raf Simons Redux som “a nostalgia for the unknown”.

Bilder på Raf Simons Redux-kollektionen, som bland annat består av plagg från Simons första kollektion någonsin, släpps redan nu i juli medan försäljningen kommer att ske i december senare i år. 

https://www.instagram.com/p/CCVIER4pSdF/

https://www.instagram.com/p/CCVIV8wJ-GC/

https://www.instagram.com/p/CCVIgUlJk4n/