Ralph Lauren släpper två exklusiva kollektioner under Polo Sport

Ralph Laurens klassiker Polo Sport från 1992 gör comeback

Ralph Lauren lanserar två exklusiva Polo Sport kollektioner som är en hyllning till varumärkets historia av sportkläder: Polo Sport Denim och Polo Sport Silver. Den ursprungliga kollektionen från tidigt 90-tal var första gången som ett premiummärke lanserade en funktionell sportkollektion.

Plaggen från Polo Sport blev snabbt samlarobjekt både för trogna kunder och inom street-kulturen i New York. Speciellt för den nylanserade kollektionen har man använt sig av mer vågade tryck i de iögonfallande färgkombinationerna silver, röd, vit och blå. Polo Sport Denim finns för dam och herr, och består av följande plagg: en keps, Dungaree jacka, utility jeans och ett par löst sittande shorts. Samtliga plagg är tillverkade i 100% bomullsdenim. Polo Silver kollektionen kommer enbart i herrstorlekar, men består av ytterplagg, byxor och accessoarer som passar alla sportiga uttryck.

Designen av Silver Jacket och magväskan känns igen direkt från nittiotalskollektionen, medan vindjackan, västen, vindbyxorna och hattarna kommer i uppdaterade material och färger. Kollektionerna kommer finnas i utvalda butiker och online från och med slutet av maj, samt i Polo-appen och hos utvalda återförsäljare. Kolla in kollektionen i bildspelet ovan.