adidas bjöd in till Iftar under Ramadan

Tillsammans med Kaeli Abdi bjöd de på en matfest signerad stjärnkocken Khadija Mohamud – se bilder från kvällen här

Inför och under Ramadan har adidas fört en kampanj med målet att öka förståelsen för och hjälpa atleter som kombinerar träning med att fasta. Initiativet skapades helt enkelt för att ge fysiskt aktiva som vill träna under Ramadan de bästa förutsättningarna för att lyckas, något de nu gjort två år i rad.

”Från soluppgång till solnedgång” har bland annat innehållit en kampanjfilm som publicerades på de globala adidas-kanalerna, tips från kända profiler samt projicerade bilder över Stockholm. Detta tillsammans med tips och råd från experter på kost, träning och allt däremellan för att hjälpa fysiskt aktiva att prestera som bäst under fastan.

Som en del av initiativet bjöd adidas även in till Iftar, den traditionella kvällsmåltiden som är till för att bryta fastan. Det samlades kreatörer, atleter & andra gäster till en kväll hostad av adidas och ingen mindre än Kaeli Abdi, med matlagning av stjärnkocken och författaren Khadija Mohamud.

På plats fanns bland annat profiler som frontade kampanjen, kostrådgivaren och tidigare thaiboxaren Sara Abouzeedan, göteborgsbaserade personliga tränaren Zahra Ajami och fotbollsfysiologen Paul Balsom.

I galleriet ovan kan du se bilder från kvällen!

Fotograf: Felix Martinsson