RAMEL drömmer sig bort till "COPACABANA"

Har med day 1-producenten PERALTA på ny singel, berättar om en annan sida av ett heartbreak

Med en karismatisk röst och kreativa texter har RAMEL snabbt etablerat en trogen fanbase på sociala medier. Hans unika tolkning av afrobeat, världens snabbast växande genre, har lockat lyssnare sedan debuten med ”MONACO” 2022. ”COPACABANA” är den fjärde singeln för året och som alltid, är den producerad av vännen och samarbetspartnern PERALTA.

”COPACABANA är skriven när jag var med en tjej som jag va redo att ge allt för. Ändå så tabbade jag mig och förlorade henne. Låten handlar om att kunna dra iväg och få en sista chans”, säger RAMEL.

Den varma och tillbakalutade känslan på produktionen och RAMELs leverans är i linje med mycket av det de släppt tidigare, men texten tar en ny vinkel på den klassiska historian om brutna löften inom relationer. Han berättar om hur han ångrar ett snedsteg samtidigt som han försöker fly, både mentalt och fysiskt.

”Jag ville stanna inte åka hem, du sitter ensam och är sårad
Fann inget mod för att säga sanningen, jag bröt ju allting som jag lovat”

Lyssna på ”COPACABANA” och mer ny musik i DOPEST Playlist!