RAMEL tonsätter sommarfesten med "MARADONA"

Efter debuten som EMI/UMG-artist med "BACARDI" kommer nu ytterligare en öronvärmare från artisten & producenten PERALTA

Med sin karismatiska röst över dansant förföriska produktioner från vapendragaren PERALTA har RAMEL på kort tid byggt upp ett stadigt följer. I låtar som ofta rör sig mellan de dansanta genrerna afrobeat och amapiano har den Stockholmsbaserade artisten hittat rätt med sina porlande melodislingor, vilka introducerades på debutsingeln ”MONACO” förra året.

Fjärde singeln ”BACARDI” blev hans debut på som artist på EMI/UMG, ett samarbete som nu fortsätter på hans femte och senaste släpp ”MARADONA”.

”’MARADONA’ är en låt som handlar om att leva i stunden och må bra. Låten är upplyftande och har ett dansant beat med inslag av amapiano och afrobeats-genren. Texten handlar om att leva i nuet, ha kul och inte oroa sig för morgondagen. Det är en positiv och inspirerande låt som ger lyssnaren en känsla av lycka och frihet”, säger RAMEL om låten.

Mycket riktigt är hans senaste singel en dansant historia som är svår att inte ryckas med i. Det varierade trumarrangemanget består bland annat av kastanjer, maracas och mer hiphop-dunkande kicks, vilket blir en mångsidig grund för de vibrerande flöjtarna och baslingorna att dansa över tillsammans med RAMELs avslappnade delivery.

Lyssna på ”MARADONA” och mer ny musik i DOPEST Playlist!