Foto: Press

Rami, Greekazo & producenten Mackan teamar upp på ”SKIMMA”

Sommaren är ännu inte över!

Idag släpper Rami & Greekazo den gemensamma tracken "SKIMMA" - producerad av Mackan, som ofta samarbetar med rapparna. Låten är en dansant, uptempo, "brazilian late summer"-låt som får lyssnaren att vilja röra på sig.

Rami berättar hur samarbetet kom till:

”Skimma” skapade vi precis innan sommaren detta året. Jag, Mackan & Alex (Greekazo) har jobbat en hel del ihop den senaste tiden och har också blivit nära vänner med tiden. När vi skapade denna låten så spenderade vi några timmar med varandra i Mackans studio och började verkligen älska tracken så fort vi hörde det från Mackan. Direkt så tyckte både jag och Greekazo att beatet va skitz och väldigt passande för oss två, så vi bestämde direkt att detta är låten vi måste göra. Vi har båda jobbat mycket med Mackan så han vet exakt vad vi vill ha, när vi låser in oss i studion."

Han förklarar också att beatet inspirerade deras sound vilket resulterade i underhållande texter och ett dansat flow. Rami berättar att de hade riktigt kul i studion och han hoppas att det hörs när man lyssnar. Under låtens gång byggs den upp mer och mer medan rapparna varvar varandra med sina verser.

Lyssna på nya singeln "SKIMMA" nedan och se om du kan sitta still!