Rami släpper första singeln "Vikt" från kommande albumet

Vi får höra Rami på ett sätt vi aldrig hört honom förr

Senaste tiden har Rami gjort succé med hits som ”QUE PA$A” med Thrife, ”Milli” och ”GANGSHIT” men nu är han redo för nästa fas i sin karriär. Under en längre tid har Rami tillsammans med sin vän och producent Mackan arbetat fram ett debutalbum som kommer visa lyssnaren en ny och djupare sida av Rami. Första singeln är ”Vikt” som släpps idag.

”Jag och Mackan satt i studion och gjorde låten under bara ett par timmar .. det brukar typ oftast bli bäst då för oss. Vi hade ingen som helst aning att vi skulle göra en sån typ av låt utan det bara hände när Mackan hade fått musiken på plats. Vi har en väldigt stark kemi och i studion hjälps vi åt med allt”

På nya singeln ”Vikt” levererar Rami snabbt flow, hårda bars och smarta metaforer. Han berättar om hur hans liv i Tumba ser ut för honom och hans grabbar. Låten är väldigt annorlunda för att vara Rami då han rappar på en typ av produktion vi inte hört honom göra tidigare.

”Jag har svårt o ta en rast svårt o stilla still/ Sköna guzzar ja kan nästan greppa vem ja vill/ Jag kan släppa hasch medans ja sitter still/ Jag har på mig en metall sa till mamma de chill”

Det märks verkligen att Rami och Mackan hittat varandra. Mackan har fått Rami att utveckla sin rapp med mer melodi, och gett honom ytterligare en dimension i sitt artisteri.

Lyssna på Rami – ”Vikt” i DOPEST Playlist nedan.