Rami släpper singeln ”CHANSER” från kommande album

”Texten betyder mycket för mig och varje gång jag hör låten blir jag fyllda av känslor”

Den 26 åriga Rami debuterade 2019 med platina-singeln ”Pu$ha” men det var under 2020 med mixtapet Kungar & Poeter som han fick sitt stora genombrott på den svenska hiphop-scenen. Med hårda beats och texter inspirerade från vardagen som speglar den verkligheten Rami lever i fångade han en stor publik och började bygga upp en trogen fanbase.

Tidigare under hösten släppte Rami det första smakprovet från hans kommande debutalbum. Den Mackan-producerade singeln ”Vikt”. Nu är han tillbaka med ännu en singel vid namn "CHANSER".

På nya låten får vi höra Rami rappa på ett nytt typ av beat för honom men han flowar lika självsäkert och naturligt som vi är vana att höra honom.

Rami berättar:

 "Själva idén till låten hade jag redan tänkt på sedan innan och när Mackan tog fram beatet föll allt på plats i studion en tidig morgon. Texten betyder mycket för mig och varje gång jag hör låten blir jag fyllda av känslor, den förklarar så mycket och det var tanken med texten från början. Bara att låten heter ”Chanser” betyder mycket för det ligger så mycket betydelse i det ordet om man tänker efter."

Lyssna på nya singeln "CHANSER" av Rami i DOPEST spellista nedan.