Foto: Pressbild

Raseriet kör livepodd på Rival med “Den totala frigörelsen”

Tillbaka med livepodd för första gången på tre år

Raseriet är podden som krönts till Sveriges största feministiska och antirasistiska podcast. Nu är Raseriet tillbaka med sin första liveshow på över tre år. De intar Rival med livepodden "Den totala frigörelsen".

Raseriet grundades 2016 av kusinerna Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby. De driver den Spotify-exklusiva podden med fokus på relationer, kvinnofrågor och aktuella samhällsdiskussioner. Nu driver de även produktionsbolaget AF Produktion.

"Vi har aldrig känt oss så säkra och samtidigt så sköra inför livet. I sex år har vi levt med podden och våra lyssnare – som följt oss längs resan att bli de kvinnor vi är idag. Kvinnorna vi vill vara. Livepodden är mötet vi saknat med det community som vuxit fram kring Raseriet. Vi minns inte tiden innan Raseriet och vi vill inte minnas det heller," säger Amie.

Fanna fortsätter;

"Förut hade vi livepodd rätt ofta och den energin va alltid otrolig! Nu var det TRE ÅR SEDAN SIST och vi är så redo att träffa våra smarta, roliga och snygga lyssnare igen. Vi är så peppade!"

Raseriet Live - Den totala frigörelsen spelar på Rival, Stockholm den 25 maj. Biljetterna släpps här på fredag den 8 april.