• Foto: Razer
  • Foto: Razer
  • Foto: Razer
  • Foto: Razer
  • Foto: Razer

Razer släpper lätta headsetet BlackShark V2 HyperSpeed

En av de mest erfarna spelarna inom gaming-teknik har ett nytillskott till sin ljudavdelning, slår personbästa i vikt

Razer har varit ett av marknadens ledande livsstilsvarumärken för gamers sedan det grundades 1998. I år firar den neongröna loggan 25 år i branschen och efter att ha startat med endast en mus har de idag ett helt utbud av utrustning, vilket även inkluderar keyboards & headsets.

Nu har de avslöjat det senaste tillskottet till den sistnämnda kategorin, vilket är Razer BlackShark V2 HyperSpeed. Marknadsförd som deras lättaste headset hittills väger den in på endast 280 gram, vilket kompletteras av ett hybridmaterial som andas och ny teknik för fastspänningen för att göra ljudupplevelsen helt omsvepande utan att kompromissa med klumpighet.

För att översätta komforten på huvudet till komfort i användandet är lurarna även utrustade med HyperSpeed Wireless Technology som garanterar en stabil och snabb trådlös anslutning, vitalt för precisionen i avgörande ögonblick. Hörlurarna har även upp till 70 timmars användning på en enda laddning, varav laddningssladden i USB-C även går att använda som hörlurssladd vid behov.

För att ljudet in ska vara lika bra som ut har de även optimerat den inbyggda HyperClear Super Wideband-mikrofonen, som upprätthåller arvet från de patenterade Razer TriForce Titanium 50 mm drivelementen, kända för sin överlägsna ljudkvalitet som gör att spelarna kan höra ljudkommandon tydligt, när det gäller som allra mest.

BlackShark V2 HyperSpeed finns tillgänglig nu på Razers hemsida, i butiker och hos utvalda återförsäljare. Rekommenderat pris är 149.99 euro, ungefär 1 780kr.