Razer BlackShark V2 Pro kommer till Playstation & Xbox

Det populära esport-headsetet är äntligen tillgängligt för konsoler i två olika färger – se priser & specifikationer här

Razer BlackShark V2 Pro bygger nu vidare på sitt legendariska rykte från PC-headseten, med omarbetade konsolversioner som är skräddarsydda för att möta kraven från esport på PlayStation och Xbox. Med oöverträffad ljudprecision, röstklarhet, maratonklar batteritid och uthållig komfort är de till för alla som vill ta spelandet till nästa nivå.

”BlackShark-headsetet är en ikon bland esportproffs och hardcore-spelare av en anledning. Vi drar nytta av vår position som det främsta varumärket för gamingheadset och har anpassat dessa headset för Xbox och PlayStation, i nära samarbete med proffsspelare för att förfina grunderna för ett headset i esportklass samtidigt som vi introducerar uppgraderingar som vi vet att tävlingsinriktade spelare söker”, säger Nick Bourne, chef för Razers Console, Mobile & Streaming Division.

I samarbete med esportproffs som Hakis (Alliance) och Shotzzy (OpTic Gaming) har konsolutgåvorna av BlackShark V2 Pro finjusterats för att uppfylla kraven för konsolspel på högsta nivå.

Med Razers HyperClear Super Wideband Mic har konsolutgåvorna samma hyllade högupplösta röstkvalitet som sina PC-motsvarigheter. Nästa generations löstagbara mikrofon överträffar förväntningarna på prestanda för trådlösa headset och fångar upp en häpnadsväckande detaljnivå i spelarnas röster genom ett bredare frekvensområde för ljud.

Den branschledande mikrofonen kompletteras av BlackShark V2 Pros banbrytande, egenutvecklade TriForce Titanium 50mm drivelement. Genom att kombinera dessa titanbelagda membran med e-sportspelarnas custom inbyggda ljudprofiler kan spelarna uppleva oöverträffad ljudklarhet och exakta ljudkännetecken, vilket skapar en konkurrensfördel när matcherna avgörs med minsta marginaler.

Headsetet är även utrustat med Razer HyperSpeed Wireless, en branschledande trådlös 2,4 GHz-anslutning som ger högpresterande tävlingsspel med låg latens och ljud som är perfekt synkroniserat med spelet. Med inbyggd Bluetooth och Razers SmartSwitch-enhetskontroll kan spelare sömlöst växla mellan en 2,4 GHz- eller Bluetooth-anslutning på sitt headset.

Headseten släpps i tre variationer, alla är tillgängliga nu via Razer.com, RazerStores och hos auktoriserade återförsäljare.

  • Razer BlackShark V2 Pro i svart utgåva för 2 509kr (219,99€)
  • Razer BlackShark V2 Pro i vit utgåva för 2 509kr (219,99€)
  • Razer BlackShark V2 X för 687kr 59,99€.