Reebok & adidas visar upp sitt Instapump Fury BOOST samarbete

Se alla modeller som släpps ur det kommande samarbetet mellan adidas och Reebok

Det något oväntade samarbetet mellan Reebok och adidas där man släpper en Reebok x adidas Instapump Fury BOOST presenteras nu i sin helhet. Reeboks Instapump Fury introducerades 1994 och väckte stort intresse med sin ’pump’-teknik. Trots att modellen varit en klassiker sedan 90-talet och flertalet samarbeten, färgställningar så har Reebok aldrig ändrat på silhuetten. Nu har Reebok och adidas gått ihop för att kombinera Instapump Fury med en adidas BOOST sula för att skapa hybrid-modellen – Reebok x adidas Instapump Fury Boost. Samarbetet släpps i tre olika pack som släpps i tre olika omgångar under FW19.

Den första färgställningen går under namnet ”Prototype” och kommer i en extremt begränsad upplaga på endast 50 par som släpps under atmosCon i japan, den 5 oktober.

Den limiterade modellen efterföljs av två mer tillgänglig modeller som släpps som ett pack under namnet ”OG Meets OG”. Namnet är en hyllning till Instapump Fury och adidas UltraBOOST original färgställningar. Den Instapump Fury OG inspirerade färgställningen kommer i en mix av gult, rött och svart medan den adidas UltraBOOST OG inspirerade modellen kommer i blått och svart. OG Meets OG släpps exklusivt i Asien den 25 oktober och hos utvalda globala återförsäljare den 22 november.

Den sista Instapump Fury BOOST releasen släpps i en enfärgade färgställning som går under namnet ”Black & White” pack. De svart och vita färgställningarna släpps den 6 december hos utvalda globala återförsäljare. Se modellerna i ovan bildgalleri.