• Reebok Classic Leather
  • Reebok Classic Leather
  • Reebok Classic Leather
  • Reebok Club C

Reebok återlanserar klassiska ”Club C” & ”Classic Leather”

Som en del av ”Always Classic”

I år återlanserar Reebok sina ikoniska sneakers, Classic Leather och Club C. Classic Leather har släppts i en uppdaterad version för att matcha dagens trend och samtidigt behålla dess DNA från 1983, då den först släpptes som en löparsko. Sedan dess har skon utvecklats till vad den är i dag - en mycket uppskattad och älskad sneaker. 

På 80-talet släpptes även silhuetten Club C, en liknande variant men i lägre modell. Denna sko riktar sig mer åt den avslappnade vardagsstilen, och ger en cool look med sin platta sula.

  • Reebok Club C
  • Reebok Classic Leather

Nu utökas kollektionen ytterligare med flera nya färgställningar och moderna silhuetter. Den uppdaterade Classic Leather är mångsidig, bekväm och designad i en perfekt siluett för att passa alla stilar, individer och de flesta tillfällen. Skon är uppdaterad för att matcha sneakeranvändarens behov 2022. Det är inte bara siluetten som uppdaterats utan också skons inner- och yttersula.

"Classic Leather har en stilren look, är bekväm och passar nästan allt. Sneakern är en ikon, men lämnar plats för individen att skapa sin egen personliga stil. Den är lika relevant nu som då" säger Filip Lagerbäck, Brand Director på Reebok i Norden.

Ni hittar samtliga modeller från Reeboks "Always Classic" här. Spana in bilderna på "Classic Leather" och "Club C" ovan.