Reebok och Smiley® släpper 'Smiley 50th Classic Leather Pump'

Firar 50års jubileumet av SMILEY® ikonen

I år fyller den ikoniska SMILEY® ikonen 50 år. För att fira jubileet har Reebok och SMILEY® gått samman i ett långvarigt partnerskap för att uppmuntra kreativitet och positivitet, och tillsammans ta nya steg framåt. Först ut i det nya samarbetet är en SMILEY 50th klädd version av de ikoniska Reebok’s Classic Leather Pump. 

SMILEY 50th Classic Leather Pump har som vanligt varumärkets typiska PUMP teknologi, och kombinerar en av Reebok’s mest kända silhuetter med ytterligare kreativitet från den välkända graffiti artisten Mr. André. Han har lyckats skapat ett mönster som tryckts över skons överdel gjord i premium läder. Denna del har sedan täckts över med en speciell vit färg, som med tiden skalas av, för att ge intrycket av att sneakern är en typisk Classic Leather med SMILEY® accenter. I själva verket kommer den vita färgen att krackelera desto mer skorna används, och med tiden kommer mer och mer av Mr. André’s färgglada mönster med flera 50års jubileum SMILEY® logos att träda fram.

Smiley 50th Classic Leather Pump kommer att finnas tillgängliga på www.Reebok.com från den 15onde april. Resterande av Reebok x SMILEY ® kollektioner kommer att avslöjas under de kommande månaderna.