Reebok tar nästa steg i träningsvärlden med Nano X3

Prisbelönta Nano-serien har varit en del av inomhussportarens repertoar i 13 år, den senaste versionen blandar funktion med stil

Vad som tog sin början i Crossfit-hallen har växt till en sko för alla typer av inomhusträning. Reeboks Nano-serie startade 2011 och har sedan dess hunnit se många skepnader och uppgraderingar. Genom åren har de även släppt crossfit-stämpeln och fokuserar nu på flera typer av inomhusträning, något de statuerar ett exempel med den senaste versionen Nano X3.

Som största nytillägg innehåller skon en extra dämpande mellansula med Reeboks egna ”Lift and Run (L.A.R)”-system. L.A.R är byggt för extra stabilitet vid tunga lyft och bättre frånskjut vid löpning och hopp, egenskaper som ger skon en mångsidighet som täcker flera typer av träning. En dynamisk del i hälen av TPU-plast hårdnar vid press för att ge bättre stabilitet, vid rörelse med mindre tryck mjuknar den istället för att ge bästa möjliga mobilitet. En dynamik mellan statisk och rörlig träning som påminner om skons bakgrund som en crossfit-favorit.

”När träningsbehoven från atleter och entusiaster fortsätter att utvecklas, ska Nano utvecklas med de”, säger Tal Short, Senior Product Manager på Reebok i ett pressmeddelande inför släppet. Skon utvecklades även med miljön i åtanke, då varje par av Nano X3 innehåller minst 30% återvunnet material.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Reebok Europe (@reebokeurope)

Nano X3 finns tillgänglig nu på Reeboks hemsida och hos utvalda försäljare. Spana in videon ovan från Reeboks Instagram för att se skon in action!