• Reebok
  • Reebok
  • Reebok
  • Reebok
  • Reebok

Reebok x Victoria Beckham släpper sin fjärde kollektion

Se fjärde droppet från Reebok & mode-och designikonen Victoria Beckham

Modeikonen Victoria Beckham och träning- och livsstilsmärket Reebok är tillbaka med en ny kollektion. Linjen, som utgör deras fjärde drop, består av sportkläder - designade för att kunna bäras både på gymmet och till vardags. 

För att skapa en autentisk och nära connection till modeikonen - är varje plagg framtaget och buret av Victoria själv. Det gör att kläderna återspeglar hennes vision om stil, kärlek till sportkläder och många timmar i gymmet. Victorias design kombineras med Reeboks teknologi och innovation. Tillsammans tar de fram en linje som passar alla tillfällen i vardagen - inte bara när du tränar.

”Reebok x Victoria Beckham handlar om kläder som får mig att känna mig trygg, men som jag inte behöver tänka för mycket på. Jag vill kunna erbjuda tekniska plagg ämnade för hårda träningspass, men som därtill också har utformats noggrant för att vara anpassningsbara till alla aspekter av livet” säger Victoria Beckham om kollektionen. 

Kläderna i kollektionen går i färger som klar- och vinröd, en mjuk mer jordnära kamelfärg samt en krispig svart ton med gul branding. Vi ser djärva silhuetter och kroppsmedvetna stilar - samt subtila inslag av co-branding från Reebok och VB. Bland plaggen finns bland annat Logo Crop Top, 7 / 8 Logo Tight, Seamles Crop Top och Seamles Tight. De sistnämnda är två av Victorias egna favoriter. Drop 4 inkluderar dessutom efterlängtade comebacks. De tar nämligen tillbaka plagg som deras populära Travle Hoodie & Tight - men uppdaterade för en mer avslappland look. Utöver det syns kläder och accessoarer anpassade för de svalare årstiderna som en dunjacka, merinoblandad halsvärmare, handskar och mössa. 

I skoväg syns modellen Rapide som kommer i flera olika färgställningar - däribland rött, vitt, blått samt vintageinspirerad. Vi ser även silhuetten Rapide Bolton, som varit återkommande i de tidigare kollektionerna. Avslutningsvis syns sneakern Dual Court - från Reeboks sneaker-arkiv.

Kollektionen finns tillgänglig nu via Reeboks hemsida, samt Victoria Beckhams hemsida.