Foto: Pressbild

Rema släpper debutalbumet ’Rave & Roses’

Gästas av 6LACK, Chris Brown, AJ Tracey och Yseult

Den musikaliska talangen Rema är äntligen redo att släppa sitt efterlängtade debutalbum Rave & Roses. En skiva som består av så mycket som 17 spår. På albumet har han jobbat nära den skickliga producenten London från Nigeria.

Debutalbumet kommer tre år efter att Rema gjorde debut 2019 med sin självbetitlade EP Rema. På skivan får vi ta del av två olika sidor av Rema's personlighet. Rave står för energi och ungdomlighet, samt hur 21-åringen navigerar sig genom livet med kärlek och lust. Roses är en djupare sida av Rema där han delar sin historia med ärliga berättelser från sitt liv. På Rave & Roses har Rema med sig gästerna 6LACK, Chris Brown, AJ Tracey och Yseult.

Rema har på kort tid blivit ett av de största och mest omtalade namnen på Afrobeat-scenen. Han fick stor uppmärksamhet redan för hitsingeln "Dumebi" från debut-EP:n 2019. Det dröjde inte länge innan han blev fick uppmärksamhet från namn som Barack Obama, Rihanna och Drake. I år har Rema gästat Jason Derulo på "Ayo Girl (Fayahh Beat)" som just nu trendar på TikTok. Samtidigt har videon till han albumspår "Calm Down" hela 9 miljoner views på YouTube.

Lyssna på Rave & Roses med Rema nedan!