Reyn bjuder på nya singeln ”GÅ” & flertal spelningar i sommar

Reyn släpper en uppföljare till ”Mörkret Faller” med nya singlen ”GÅ”

Tidigare i år släppte Hagsätra-artisten Reyn singeln "Mörkret Faller" där vi bjöds på ett mörkare sound och en mer seriös sida av Reyn än vad vi vant oss vid tidigare. Nu är den unga rapparen tillbaka med nytt material med låten "GÅ". Låten är en uppföljare till "Mörkret Faller" som avslutar ett kapitel där mycket känslor varit involverade.

“‘GÅ’ kom till precis efter att jag skrev ‘Mörkret faller’. Jag hade kommit till en punkt där jag kände väldigt mycket. Detta ledde till att jag kände att jag behövde en uppföljare till ‘Mörkret faller’ som verkligen avslutar det kapitlet av mitt liv” berättar Reyn.

Låten handlar om hur ens partner på olika sätt lär en att gå på nytt. Trots att "GÅ" i grunden handlar om ett uppbrott så vill Reyn med låten förmedla något hoppfullt och spegla en känsla av att gå vidare."GÅ" är likt tidigare singlar producerad av Pablo "Picasso On The Beat" Munoz.

Reyn fick snabbt ögonen på sig när han släppte hans debutsingel "Lowkey" som genast blev en hit. Han har sedan dess följt upp med tre singlar och signats till NBL Sound. I sommar kommer Reyn att bjuda på ett flertal spelningar se turnéschema nedan:

Reyn - Turné
17 maj - Biff Grill & Bar, Eskilstuna
25 maj - Kulturnatten, Kristianstad
31 maj - Brännbollsyran, Umeå
8 juni - FIVE Nightclub, Gävle
19 juni - Gutekällaren, Visby
6 juli - Palladium, Västervik
27 juli - Löga Beach Party, Västervik
2 augusti - Storsjöyran, Östersund