Reyn är tillbaka med den känslomässiga singeln "Under Ytan"

Första singeln från ett kommande projekt

Senast vi hörde från Reyn, talangen från Hagsätra, var på EP:n Skyfall 2020. Att pandemin satt musikbranschen och artister i en hård sitts råder det ingen tvekan om – och Reyn har inte lämnats opåverkad han heller. Det är något han reflekterar över när han idag släpper ”Under Utan”, vilket är hans första singel från i år.

Att vara ärlig och våga ventilera känslor och tankar är något som är utmärkande för Reyn i hans låttexter. Dagens release är inget undantag. ”Minns för nå’ år sen var ute på vägen, och alla ba skriker ut tour life / Nu vi är hemma jag har ingen onsdag, och har blivit trött på corona” sjunger Reyn. Han beskriver snea kvällar, hårt jobb och vikten av att ha sin egen rygg. Kanske blev pandemin på sätt och vis ett wake-up-call, för Reyns tycks ha lagt i högsta växeln.

På ”Under Ytan” hör vi Reyn leverera sina ärliga verser över ett trap-beat och 808’s med poppiga. Resultatet blir en atmosfärsikt och nästintill filmisk produktion. På beatet hör vi skickliga producenten Picasso On The Beat.

Reyn avslöjar även att låten är ett första smakprov från ett kommande projekt – så förvänta er mer från honom framöver. Tills dess kan du lyssna på ”Under Ytan” i DOPEST Playlist nedan!